Met een gerust gemoed op vakantie dankzij D@ylife Protect

Ga je deze zomer diepzeeduiken in de Caraïben, raften in Scandinavië of fiets je de Mont Ventoux op? Of ga je lekker zonnen aan de Côte d’Azur of wandelen in Nederland? Waar je ook bent, wat je ook doet op vakantie, een ongeval is jammer genoeg snel gebeurd. En soms heb je daarna inkomensverlies of heb je hulp nodig in het huishouden, terwijl je ziekenfonds of hospitalisatieverzekering slechts een deel van de kosten dekt.
AXA D@ylife Protect: overal ter wereld beschermd, thuis én op vakantie.
Voor een ongeval in je privéleven met blijvende ongeschiktheid of overlijden, ontvangen jij en/of je gezin dankzij de D@ylife Protect verzekering een vergoeding aangepast aan je persoonlijk leven: op basis van je leeftijd, beroep, inkomen, enzovoort, tot wel één miljoen euro. Hieronder valt ook bijstand op vakantie in het buitenland, zoals repatriëring en medische kosten.
Formules en extra opties
Je kiest zelf de formule die bij je past, voor jezelf of meteen ook voor je gezin. Aanvullend kan je ook behandelingskosten of tijdelijke ongeschiktheid in je verzekeringspakket opnemen.

Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over AXA’s D@ylife Protect.
Verzekeringen voor een optimale bescherming op reis
Wist je trouwens dat je je ook kan laten verzekeren tegen verlies of diefstal van bagage op het vliegtuig? Met een annulatieverzekering kan je veel kosten besparen indien je onverwacht je reis zou moeten annuleren of vervroegd zou moeten terugkeren. Denk zeker ook na over een klassieke reisverzekering of reisbijstand. Met de optie car travel ben je verzekerd tegen pech, ongeval, diefstal, poging tot diefstal of brand van je wagen in het buitenland. En je kan je kind laten verzekeren indien die eropuit zou trekken met vrienden bijvoorbeeld.

Heb je graag meer informatie over D@ylife Protect, de voorwaarden, dekkingen en tarieven? Of weet je graag meer over andere verzekeringen die nuttig zijn bij vakantie? We staan je graag te woord zodat jij alvast kan genieten van een zorgeloze vakantie!
En omdat je misschien binnenkort op reis vertrekt, geven we je graag nog wat extra vakantietips!
  • Kijk eens of je Visakaart nog geldig is. Indien je nog geen Visakaart hebt, vraag ze tijdig aan. En check of je je bankkaart ook in het buitenland kan gebruiken. In Europa kan je geld afhalen en betalen als je bankkaart het Maestro-logo draagt. Ga je buiten Europa, dan vraag je ons best om de Maestro-functie voor buiten Europa in te stellen.
  • Vergeet de KidsID niet als je met kinderen op reis gaat. Let op, het kan tot drie weken duren om die aan te vragen bij de gemeente. Je identiteitskaart en rijbewijs mag je uiteraard ook niet vergeten.
  • Heb je domiciliëringen lopen, voor de water- of elektriciteitsfactuur bijvoorbeeld? Zorg dan zeker dat er genoeg geld op je zichtrekening staat. Of je kan een kredietlijn aanvragen op je zichtrekening waarbij je even onder nul kan gaan.
  • Raak je je bankkaart kwijt op vakantie? Bel Card Stop op het nummer +32 70 344 344.
  • Beveilig je huis tegen inbraak. Het lijkt leuk om luidkeels op Facebook aan te kondigen dat je vertrekt en om dagelijks een zonnige strandfoto te posten, maar zo weten potentiële dieven wel dat je niet thuis bent. Je kan aanwezigheid ‘faken’ door elektrische rolluiken aan te sluiten op domotica of een timer. Je kan ook altijd aan de buren of aan de wijkagent vragen om een oogje in het zeil te houden.
Van onze kant kunnen we je nu enkel nog een goede vakantie wensen. Geniet van de zon, van de mensen rondom je en van de vrije tijd!