Een geboorte, een overlijden, een ongeval, … gebeurtenissen die ons pad kruisen tijdens ons leven. Uw gezin beschermen is daarom het allerbelangrijkste wat er bestaat!

Ongevallenverzekering


Top ongevallen, de omniumverzekering voor je gezin en jezelf.
Voor alle types activiteiten in het privéleven en overal ter wereld: thuis en op reis, je bent gedekt in het verkeer, tijdens het uitoefenen van een hobby, tijdens het (onbetaald) sporten, tijdens schoolse activiteiten. We maken graag een offerte op maat voor u.

   Online simulatie bij AG

Hospitalisatieverzekering


Een hospitalisatieverzekering is geen luxe maar pure noodzaak geworden. De hospitalisatieverzekeringen van DKV en AG zijn de meest uitgebreide op de markt. Ook voor tandzorg, een wachtverzekering of zorgverzekering kan u bij Credofin terecht.

   Online simulatie bij AG

Familiale verzekering


De familiale verzekering is onmisbaar. Deze dekt de schade die uzelf, uw gezinsleden of uw huisdieren kunnen toebrengen aan iets of iemand anders.

   Online simulatie bij AG    Vraag uw offerte van het kantoor.

Uitvaartverzekering


Bescherm uw nabestaanden tegen de hoge kosten van een begrafenis. U kan bij ons terecht voor een uitvaartzorgplan van Dela, dat bovendien de administratieve en praktische bijstand voor hun rekening neemt.

   Vraag uw offerte van het kantoor.

Reisbijstandsverzekering


Ons kantoor biedt reisverzekeringen aan, met of zonder dekking voor de auto als bescherming van uw verblijf in het buitenland. En met de annulatieverzekering bent u ook financieel beschermd.

   Vraag online uw offerte

Bescherm uw goederen
Bescherm uw gezin
Opbouw van uw pensioen
Dagelijks Bankieren
Beleg uw vermogen

Nuttige info


Aangifte hospitalisatie DKV: afgifte medicard bij opname.
Aangifte hospitalisatie Fidea: 0800-99 235
Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord