Een woning of een auto zijn waardevolle zaken die nu eenmaal geld kosten. Redenen temeer om ze te beschermen tegen schade, verlies, brand of diefstal.

Autoverzekering | (lichte) vrachtwagen | bromfiets | motor


Wij geven u advies rond alle mogelijke waarborgen binnen de autoverzekering. Van burgerlijke aansprakelijkheid tot volledige of gedeeltelijke omnium, de rechtsbijstand, de bestuurdersverzekering en de bijstandsverzekering. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken wij premies, voorwaarden en formules bij verschillende maatschappijen voor u. Lees hier alvast enkele tips voor het invullen van een aanrijdingsformulier.

   Online simulatie bij AG    Vraag uw offerte van het kantoor.

Brandverzekering


Een brandverzekering beschermt u meer dan alleen tegen brand! U kan rekenen op een deskundige uitleg over de bescherming van uw woning, appartement, de woning die u verhuurt of uw tweede verblijf, alsook over de mogelijke aanvullende waarborgen.

   Online simulatie bij AG    Vraag uw offerte van het kantoor.

Rechtsbijstand


Het afzonderlijk verzekeren van uw rechtsbijstand is het beste wat u kan doen! Dit via een onafhankelijke en gespecialiseerde maatschappij op maat van uw wensen.

   Vraag uw offerte van het kantoor.

Bijstandsverzekering


Dankzij deze verzekering krijgt u alle hulp wanneer er iets gebeurt met uzelf en uw wagen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Ook hier helpen wij u als onafhankelijk verzekeringsmakelaar aan de beste formule.

Fietsverzekering


Naast stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes vallen vandaag ook de elektrische fietsen of e-bikes op in het straatbeeld. Door de hoge kostprijs van de huidige fietsen is de kans op diefstal de laatste jaren sterk toegenomen. Wanneer u kiest voor een fietsverzekering bent u in de hele wereld verzekerd tegen diefstal en schade en hebt u recht op een uitgebreide bijstand. We maken graag een offerte op maat voor u.

   Online simulatie bij AG    Online simulatie bij Axa

Bootverzekering


Kleinere boten kunnen onder de familiale verzekering vallen. Indien niet kan een verzekering van je boot wel handig, en soms zelfs verplicht zijn. Net als bij autoverzekeringen kunt u een boot alleen voor burgerlijke aansprakelijkheid verzekeren of uitbreiden met een omnium, rechtsbijstand, reddingskosten, …

Bescherm uw goederen
Bescherm uw gezin
Opbouw van uw pensioen
Dagelijks Bankieren
Beleg uw vermogen

Nuttige links


Carglass: 0800/166.16
Autokeuringstations: www.sbat.be
Belgisch verkeersreglement: www.wegcode.be
Inschrijving voertuigen: www.mobilit.belgium.be
Status nummerplaat: www.mobilit.fgov.be
Simulatie verkeersbelasting: belastingen.fenb.be
Noodnummer Axa: 02/550.05.55
Noodnummer Baloise: 03/870.95.70
Noodnummer AG: 078/15.30.00
Noodnummer Europ assistance: +32(0)2/533.75.75
Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord