De nieuwe app ‘crashform’ om online uw aanrijding aan te geven

Crashform is een applicatie ontwikkeld door Assuralia om via smartphone of tablet een aanrijdingsformulier in te vullen en rechtstreeks naar de betrokken verzekeringsmaatschappijen te sturen. Het is dus een alternatief voor de papieren versie van het aanrijdingsformulier. Deze applicatie is nu beschikbaar op Google Play en in de Apple Store. Er zullen QR-codes worden toegevoegd op de groene kaarten voor het automatisch invoeren van de nodige gegevens. Wij informeren u zodra deze functie beschikbaar is. Lees meer...

Online bankieren?

Hebt u interesse, maar bent u er nog niet mee vertrouwd. Laat het ons weten via info@credofin.be Wij organiseren geregeld opleidingen op ons kantoor.

De verzekeringsmakelaar wint aan belang!

Beroep doen op een onafhankelijke makelaar voor uw verzekeringen, is de beste keuze! Dit blijkt uit een jaarlijkse studie van Assuralia over de marktaandelen van de diverse distributiekanalen. Meer informatie over de studie vindt u hier. Vragen omtrent uw verzekeringen? Ons kantoor helpt u graag in alle onafhankelijkheid verder!

Inschrijving bromfietsen: verlenging regularisatieperiode

Bromfietsen aangeschaft na 31 maart 2014 moeten ingeschreven worden. Sinds 11 december 2015 geldt die verplichting ook voor lichte vierwielers. Lees hier alles over de regularisatieperiode.