RT Consulting bv zal de komende jaren zijn bedrijfsactiviteiten samen met Credofin bv uitoefenen.



Deze samenwerking is een bewuste keuze om op termijn de service naar de klanten toe te blijven waarborgen.

Tijdens de eerste jaren zal er voor jullie als klanten weinig veranderen, integendeel er zullen meer medewerkers ten dienste staan.

Rony Tack begon zijn carrière in de verzekeringswereld in 1982 en richtte RT Consulting bv op in 1995. De sector is door de jaren heen aanzienlijk veranderd, met een verschuiving naar digitale oplossingen en een toenemende last voor de makelaar. Ondanks deze veranderingen is het persoonlijk contact met klanten voor Rony altijd een kernwaarde gebleven. Het bieden van hulp en het ontvangen van dankbaarheid van klanten, heeft zijn werk altijd zinvol gemaakt.

De samenwerking met Credofin bv zorgt ervoor dat deze waarden altijd behouden blijven. De keuze voor Credofin bv is bewust gemaakt, niet alleen vanwege de nabijheid van het kantoor (minder dan 5 kilometer), maar ook vanwege de gedeelde filosofie op de dienstverlening. Net als RT Consulting bv, zet Credofin bv in op menselijk contact en het bieden van oplossingen op maat voor hun klanten. Ik ken Nathalie, zaakvoerster bij Credofin bv, al vele jaren. Deze samenwerking is dan ook een logische stap, aldus Rony.

Credofin bv is een toonaangevende partner binnen de verzekeringssector. Deze samenwerking biedt de garantie dat de klanten van RT Consulting bv kunnen blijven rekenen op dezelfde hoogwaardige service en aandacht. Voor vragen over deze samenwerking kunnen klanten altijd contact opnemen met Rony Tack.

Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord