Zeker zijn van je pensioen?Maak een slimme keuze in spaarformule!

Op 5 oktober 2023 titelde Trends magazine “Hoe deze pensioenspaarder 17.000 euro is misgelopen”. Een horrorscenario voor elke spaarder. Want zeg nu zelf: als het over onze spaarcenten gaat, voelen we ons liever niet bekocht. Hoe weet je nu zeker dat je investeringen lonen en dat je op de dag van je pensioen voldoende geld hebt om comfortabel te leven?

In deze blog leggen we jou uit welke keuzes er zijn en hoe je het rendement van je investeringen evalueert en verhoogt. Eerste les: doe kennis op of laat je bijstaan door een expert zoals Credofin. Tweede les: er bestaan veel meer mogelijkheden dan de spaarfondsen bij de bank. Derde les: als zelfstandig ondernemer maak je andere keuzes dan als werknemer.

   Ontdek het hier.
Het nut van een familiale verzekeringIn 10 duidelijke voorbeelden

Zo’n drie kwart van de Belgen (particulieren) heeft een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. In de volksmond staat deze beter bekend als de familiale verzekering . De kans dat jij er een hebt is dus groot. Maar heb je ook een familiale verzekering die perfect is afgestemd op jouw gezinsleven? Ontdek op welke manieren onze familiale verzekering gezinnen beschermt en maak gerust de vergelijking met de jouwe. Advies nodig? Wij staan je graag bij!

   Ontdek het hier.
Ontdek wat er leeft in onze financiële wereld! Nieuwsberichten, acties en blogartikelen: u leest het allemaal hier.Renovatieplicht in 2023: voor jou uitgespit én toegelicht

Recent een woning gekocht of van plan om te investeren in vastgoed? Dan bestaat de kans dat je rekening moet houden met de nieuwe renovatieplicht. Die is sinds 1 januari 2023 van toepassing en geldt voor nieuwe eigenaars van woningen of appartementen in Vlaanderen die slecht scoren op vlak van energiezuinigheid. Hoe zit het juist? Voortaan moeten nieuwe eigenaars van eengezinswoningen en appartementen, die een EPC-label E of F hebben, hun woning binnen de vijf jaar na aankoop renoveren naar label D of beter. Niet helemaal zeker wat dat precies betekent? Wees gerust, Credofin legt het met plezier haarfijn voor jou uit.

   Ontdek het hier.


Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord