NIEUW! Vrij Aanvullend Pensioen voor Werknemers(VAPW)

Genieten van morgen start vandaag!
U spaart misschien al voor uw pensioen, maar u wilt toch nog dat beetje extra en u krijgt via uw werkgever geen of slechts een beperkte groepsverzekering? Dan bestaat er nu het Vrij Aanvullend Pensioen voor Werknemers(VAPW) van AXA Belgium, een nieuwe oplossing op de markt.
Vandaag sparen en tot jaarlijks 30% fiscaal voordeel genieten
Met pension plan salary spaart u via uw werkgever, die het gewenste bedrag afhoudt van uw maandelijkse nettoloon en dat aan AXA bezorgt, zo eenvoudig is het! En dit kan in combinatie met pensioensparen en/of langetermijnsparen.
Geniet van de fiscale voordelen van pension plan salary
  • U geniet jaarlijks een belastingvermindering van 30% op uw spaarbedrag.Bij de jaarlijkse storting van maximum 1.600 euro is dat een fiscaal voordeel van 480 euro
  • Kies zelf hoeveel u spaart, elk bedrag tot 1.600 euro of 3% van uw referentiesalaris (indien dit hoger is dan 53.333 euro). De bedragen die u kunt sparen zijn geplafonneerd en houden rekening met de reeds opgebouwde pensioenreserves in een eventuele groepsverzekering.Wij geven u hier graag meer uitleg over, of surf naar mypension.be waar u meteen ziet hoeveel u maximaal kunt sparen in een VAPW.
  • Daarnaast hebt u de mogelijkheid om uw gezin aanvullend te beschermen bij overlijden.
Ontdek nog meer voordelen.
Hebt u nog vragen?
Neem dan contact op via info@credofin.be. Wij geven u met plezier meer informatie over de pensioenoplossingen die voor u interessant kunnen zijn.
Deze website gebruikt cookies om gegevens over uw gebruik van de website te verzamelen, te analyseren en te onthouden zodat wij u een betere surfervaring kunnen bieden
Akkoord Niet akkoord